Släckt och låst

Vet inte om ni har suttit och undrat om hur det gick med branden, men den är iaf släkt sedan länge. Det var isolering av någon slags frigolitsort uppe på taket som brann. Här kan ni läsa om det och se lite fräcka bilder.

Idag skulle jag ut och ordna med lite ärenden och stressade ut ur huset. Ytterdörren här efter "utehallen" har snäpplås och ja.. det säger kanske sig självt vad som hände. Jag hade vridit om nyckeln i innerdörrens lås och skyndade mig ut, smäckte igen dörren och så satt nyckeln kvar där inne.. Wehey.. NOT! Så jag fick döda ett par timmar i stan innan jag blev räddad av familjen M som som tur är är i Lund just nu!

Ikväll har jag varit och tränat. Det skulle varit dansaerobic, men det blev latino-nånting istället. Men det var kul ändå!
Igår körde jag gym, ben och armar. Det är sjukt skönt med träningsvärk!

ia

Fire Fire!

Vaknade för en stund sedan av att F ringer och säger åt mig att stänga fönstren i huset eftersom han på vägen till bussen ser att någon har tänt eld på nya delen av saluhallen och att det bolmar upp någon slags plaströk.
Jag har fotat lite, denna bilden med mobilen, därav den vackra kvallen...
Ska ut och köpa frallor nu, blir kanske en update sen!


"Smakar vår och äldre herre, sju tusen solar!"

Igår kväll var F och jag på bio och såg Super 8. Den var bra, men inte så bra som jag hade föreställt mig.
Jag hade liksom förväntat mig att den skulle vara snäppet läskigare, snäppet mer spännande och ja, bara snäppet mer.
Men.. den hade trots allt lite av allt; spänning, humor, kärlek, lite sorgligt och lite lyckligt samt att Stephen Spielberg regisserade. Kan ju egentlgen inte bli så fel då eller? Jag tycker den är väl värd att se. Ska vi köra solar kanske som Herr Frithiofsson? I så fall ger jag den 3,5 solar av 5. Klart över medel, men inte bland det bästa jag har sett med andra ord.



Ikväll har vi varit över hos F och Y som ska flytta till Amerikatt om ett par dagar. Känns lite konstigt att folk börljar flyga iväg från Lunds trygga bo, men det är livets gång. De kommer tillbaka om ett år som det ser ut just nu i alla fall, så det är ju inte alltför illa. Kanske att jag och F kan ta oss ett besök också någon gång under året. Såvida jag hittar ett nytt jobb vill säga, annars blir det inte mycket åkt.. I alla fall F och Y, vi kommer sakna deeptalks och vinprovningar med er under året! Hoppas ni får det bra där borta i det stora landet i väst!

Nej, nu ska jag allt skeda min mysiga sömntuta här bredvid och sova lite jag också!

ia

Uppe innan tuppen

Jag vaknade av mig själv klockan sex i morse, vilket verkligen aldrig händer.. Jag kunde verkligen inte somna om, så jag gick upp och hämtade in tidningen och gjorde en kopp te. Jag är ju dock rätt trött får jag erkänna, men inte tillräckligt för att sova och nu börjar ju klockan bli rätt mycket ändå. Nej, jag får väl ta och byta om från pyjamasen snart och göra något produktivt av dagen. Jag är ledig idag och det är jätteskönt. Efter helgen som har varit behöver jag denna dagen som "omställning".. Kan avslöja så mycket som att dagens tidiga uppvaknande "kan" bero på lördagens väldigt långa natt. Det var mer än ljust ute när F och jag väl var hemma och gick och la oss. Mycket trevlig kväll dock får jag säga! Nej.. Nu ska jag lyfta på rumpan och göra något av dagen!



ia


Farbror Doktorn

Idag har jag varit hos en ortoped för att titta på min vänsterfot som har börjat strula lite för mig.
Han lugnade mig dock och sa att det skulle dröja väldigt länge innan man gör nåt åt den om det ens kommer behövas. Jag skulle fixa inlägg som förebyggande syfte bara. Så det har jag gjort nu. Billiga var de inte, men det är väl sånt man får ta antar jag! Jag vill ju gärna att mina fötter förblir normala! Sånna här snygga är det:

Tur att de inte syns när man använder dem ;) De ligger nu i mina converse som doktorn sa så här om: "Ja, alla ungdomar ska ju ha såna här nu för tiden.. De är inte uppbyggda det minsta, helt platta, rena döden för den som går och står mycket i dem och använder dem för ofta". Yes! tänkte jag.. jag pajar mina fötter.. Så gick jag och fixade inlägg och det känns faktiskt väldigt bra. Birkenstock är det, riktiga grjer vettni! De har stöd för fotvalvet och puttar även upp den främre trampdynan lite, vilket fixar till mina tår! Superbt!

Nu kommer snart PP hit så ska jag klippa honom. Igår kväll var O här och blev klippt också. Det är så trevligt att vännerna även är mina trogna kunder! :) Vad jag ska göra senare i eftermiddag har jag inte riktigt planerat ännu. F är i Göteborg hela dagen och kommer inte hem förrän ikväll, så jag får underhålla mig själv. Ja, vi får väl se!

ia

Kusin vitamin

Kom nyss hem efter en dag i Oxie som började med en intervju och fortsatte med att träffa kusinen och hans familj som bor jättenära där jag var på intervjun. En supertrevlig dag med massa gott i magen! Fika x2, först med scones och sedan med sommarwienerbröd (vanliga goda wienerbröd fast med jordgubbar i mitten också!! Mumsfilibabba!).

Vi avslutade dagen med att åka till Nova Lund. Vi gick några varv och kollade lite, men det blev inte så värst mycket shopping. Det var mest mysigt att bara gå omkring där inne och plocka upp lite grejer som blev utkastade ur vagnen då och då ;) En blus blev köpt dock och det var Anna som köpte den. Jättesöt var den! Sedan åt vi där innan jag blev skjutsad hem. Kan ni tänka er vilken service?! Superkul att träffa dem allihop. Det var väldigt längesen!
Och nu är jag helt mätt för en hel vecka framöver tror jag.. helt perfekt!

Nu väntar jag på att Fredrik ska komma hem, sen ska vi gå och träna. Jag ska se om stället han tränar på även kan vara nåt för mig. Vi har en kupong som gör att jag får provträna en vecka gratis där i alla fall. Guldläge tycker jag som inte har något gymkort just nu!

Sweden pop festival?

Igår kväll kom jag tillbaka till Lund efter en skön vecka i Karlskrona. Min iPod var laddad och redo att underhålla mig hela vägen hem. Jag läste i en bok som innehöll texter publicerade om en viss svensk pophjälte och var rätt så uppslukad i detta. Jag fick en smärre chock när vi kom till Sölvesborg.. Sweden Rock! Jag hade glömt att ALLA rockers, och jag menar verkligen alla, var på väg hem från festivalen. Så där satt jag med boken omringad av tre sminkade dregenliknande hårda rock-killar. Kändes väldigt förbjudet och jätteroligt. Jag kunde knappt koncentrera mig på innehållet i boken, utan kunde bara tänka på vad killarna tänkte. Förmodligen tänkte de inte alls på det, utan var svintrötta och bakis.. But still! Alla hoppade av i Hässleholm iaf. vilket innebär att de förmodligen skulle uppåt i landet igen. Well..

Veckan i Karlskrona har varit hur härlig som helst. Jag har bara slappat och njutit av att ha varit ledig! Jag träffade Eelin och magen i tisdags över en fika på "tregge"; mycket trevligt! Jag hann även med att praktisera mitt yrke på tre personer under veckan och så klart utföra veckans MÅSTE: Glassiären. Det blev en strut med viol och päronglass. Mumma!

Idag ska jag ut på äventyr! Det innehåller flera nervösa moment. Det första blir att ta sig dit, mycket spännande om jag kommer hitta rätt! Det andra blir själva grejen som jag åker dit. Efteråt ska jag träffa min kusin och hans lilla familj och fika lite. Det kommer nog bli en skön paus efter stressmomenten!

ia

RSS 2.0