Kom och köp!! Obefintliga kattungar!!...?

Var med om två underliga saker igår. 
Först på morgonen när jag skulle hoppa av tåget gick jag förbi en kvinna som satt i sätena närmst dörren. Och plötsligt svepte en välbekant lukt förbi mig. Det tog inte många sekunder innan jag kom på det... Wämöhallen!!! 
Ja, jag är helt säker, jag har ändå spenderat X antal timmar där, så jag vet.
Men det var så konstigt. Hur och varför ska jag minnas hur det luktade i ishallen..?

Sen på kvällen fick jag massa konstiga samtal från människor som hade sett en annons på blocket och ville köpa mina söta kattungar.... Öh, va? Vad sa du, katter? Jag har inga katter?? 😺

Jo, någon har alltså lagt ut en annons på blocket där denne säljer jättesöta ulliga små kattungar, men skrivit in fel kontaktnummer (nämligen mitt). Detta är synd för både annonsören och mig, eftersom det är ganska många som har hört av sig om annonsen... Väntar nu spänt på om blocket-folket kan få tag på annonsören och be denne byta numret så jag slipper ha telefonterror idag igen. 

Annars flyter livet på, november gick fort och slutade inte lika bra som jag hade hoppats, men ändå helt okej. Jag tar det i mars! Nu kommer december med julrush både på jobbet och hemma med allt som ska göras. Vi inleder med kalkongille på lördag och jag vill även hinna se lillasyster tävla.. Ingen rast ingen ro! Ser till att njuta av lugnet före stormen och passar på att ta mig en kaffepaus på jobbet. Snart är de dagarna över när man hinner med sånt! 
Ska bli skönt med jul. Jag längtar!
🎄🎅🎁🌟❤️❄️

ia



RSS 2.0