Jenka och tillbakablick

Förra veckan gick snabbt och var lite konstig tycker jag. Jag minns inte så mycket av vad jag gjorde med tiden egentligen utom att jag på onsdagen träffade A. som jag inte sett på hur många år sedan som helst. Vi brukade hänga i Nävragöl på somrarna och hitta på massa sjuka saker. Vi lärde exempelvis en liten tax hoppa över hinder en gång.. kanske borde kommit med i Guiness Rekordbok, who knows? I alla fall, vi träffades för att luncha och snackade lite. Mycket trevligt. Hon både pratade och skrattade likadant som när vi var små. Och så hade hon samma olikfärgade ögon. Däremot var hon väldigt mycket längre än jag mindes henne.. Inte så konstigt kanske :D haha!

Jobbade även jazz i fredags. Väldigt roligt gäng i köket måste jag säga och ösig sexa. Jättekul att träffa C. igen som har flyttat ifrån oss :( Blir alltid galen fest när hon är med! I övrigt blev det suddigare och suddigare innan jag sedan gick hem vid sådär fem nånting på morgonen.

Igår kom ägaren till huset vi bor i för att jobba lite och hjälpa till med flytten av butiken. Kul faktiskt att ses. Blir ju lite kosntigt att sköta en grej tillsammans och ah så långt avstånd emellan varandra. Knäppt att jag inte har träffat hans fru irl ens.. och det är hon som äger företaget! I alla fall..

Idag har jag varit en sväng på Nova. Mest för att kolla en väckarklocka på Mediamarkt som sedan inte ens fanns.. men även för att inhandla typ rengöringsmedel och sånt roligt på ÖB när jag ändå var där borta. Då hittade jag nåt fantastiskt! Jenkatugummi!!!! För 6 ynka kronor fick man 5 stycken! Både jag och F. har blåst bubblor så det small om det (bokstavligt talat!) hela eftermiddagen.
Nu är han i skolan dock.. och jag ska ha skridskokund om en halvtimme.

Börjar bli lite krasslig i halsen känner jag. Hoppas jag får behålla rösten!

Åja! Nu ska jag ta en kopp te så ajg är redo för skridskoprovning sen!

ia

Tisdag

Veckans andra dag och det händer inte mycket.
Har mest segat mig med Fredrik tills han gick till skolan för nånt imme sedan.
Ska använda resten av dagen till städning hade jag tänkt, det behövs fräschas upp lite och ändras om till en mer höstig mysig look.

Ikväll börjar idol och äntligen har halv åtta hos mig börjat igen! Detta underbart roliga program som håller en fängslad mån-tor varje vecka!

Well, nu ska jag slänga igång en maskin tvätt och sedan gå ut och städa i butiken!
Kanske blir lite mer rapport ikväll..

ia

Måndag

Spillde just kaffe på tangentbordet.. vi fåt hoppas att det överlever!
Är nu hemma efter en helg i Karlskrona. Har haft det jättemysigt och verkligen tagit vara på all vila jag har kunnat få. Igår när jag åkte hem med tåget åkte jag dock på lite pyngel.. Vi behöver inte gå in på några detaljer men "1614" kan ju ta sig i asen! Hur kan en man få vara så bitter? Beror säkert på hans hängbuk, mantities och fula "hår"!
Det trevliga med resan var dock att när det var som drygast och jag satt och spelade omgång nummer sjuttio-elva av soduku på mobilen kommer J och letar efter toa på tåget. Då fick amn lite sällskap och någon att prata med. Pratningen tog inte slut när han gick tillbaka för att leta vidare efter toalett.. utan då fick en indier(?) fart på sin tunga och berättade allt om Sverige. Han hade varit i Sverige som utbytesstudent i ett år och skulle snart bli klar med studierna. Därför skulle han till Lund på något möte och hade tusen frågor till mig om staden.. Vi får väl se om han kommer till domkyrkan ;)

Just nu håller jag på med tvättning och ska snart duscha eftersom jag fryser något hysteriskt om fötterna.
Sedan har jag lite och fixa med i butiken bland annat.. Håller också tummarna för att det kommer paket från MP-skating idag som jag kan få plocka ut och ge till stampande kund!Vore tråkigt att behöva säga till dem att de inte har kommit ännu!

Wellwell, åter till arbetet!

ia


Höst

Sommaren gick.. och arbetslös man stod. Suck hit och suck dit.
Nu verkar det dock äntligen hända någonting! Dock inte inom frisöryrket, men på annat håll.
Är i megabehov av pengar, så just nu får det vara som det är. Känns rätt gött ändå faktiskt!!
Vi får hoppas att L på salongen bestämmer sig snart också. Velig är hon.. ibland önskar jag att hon bara nekade från början.. men så får man ju inte säga!
Idag var jag inne i stan i Karlskrona och kikade en sväng eftersom jag var på sista besök hos ortodontin. Sista gången de kollar att man använder bettskenan flitigt och att tänderna är raka.. Lite sorgligt men skönt!
Var bland annat inne på Cubus under min stadsvandring och bytte mina felsydda byxor till ett par förhoppningsvis raka! Då stod det två tjejer och kollade på hårfärg där och hade sååååå fel i vad de sa och valde. Jag ville bara gå fram och tillrättavisa och förklara hur det funkade, men det var någonting i mig som lät det vara och samtidigt tänkte.. de får skylla sig själv som inte frågar eller går till någon som kan.
nEfter det hälsade jag på (läs: störde) Annie ine på Glitter. Hon var söt som vanligt och vi snackade av oss en sväng innan hon fick fortsätta jobba! Längesen man träffade girlsen. Eelin liksom.. vad gör du egentligen nu för tiden?!
Kvällen har gått åt isträning, matlagning, mättnad och tv-tittande.
Nu ska jag väl gå och lägga mig. Imorgon är det lördag och då ska vi slinga systers gula hår och färga moder jords utväxt - Spännande!

Hittade en rolig sida idag förresten som hade mitt namn som namn!
www.ialam.org var hemsidan.. handlar tydligen om akupunktur - man lär sig något nytt varje dag!
ia



RSS 2.0