Monday monday

Måndag igen och jobbet hägrar efter en jättemysig helg tillsammans med min syster som var här och hälsade på. Man märker att man är syskon när man trots flera månader utan varandra träffas och allting är precis som om vi hade träffast varje dag hela livet. Tycker om dig systeryster!

Idag är det som sagt jobb som står på schemat mellan 12-19.15. Efter det blir det hem och käka lite middag och kika på halv åtta hos mig tillsammans med mannen och sedan dega ner sig i soffan en sväng i myskläderna. Väntar på paket med skridskoleverans som tar sjukt lång tid och har strulat som f*n rent ut sagt.. Stackars kunder som väntar på skridskor alltså. Känns pissigt att behöva skriva varje vecka och förklara att skridskorna inte har kommit än, när det i vanliga fall knappt brukar ta en vecka! I övrigt går butiken bra efter flytten. Många skridskoskolebarn just nu som behöver nya skridskor och i helgen ska vi ta oss ut på tävling i Lunds ishall och sälja mer prylar! Ska bli skoj, fast vi egentligen inte har tid nån av oss här i huset.

Vi har gått in i en ny delkurs i pedagogikkursen som heter människa och samhälle. Det är intressant, men också en ganska tråkig bok, vilket gör det hela lite jobbigare. Men det är bara att bita ihop!

Imorgon ska S, A och C komma hit och fixa med håret och bjuda på fika! Ska bli jättemysigt. En kund också, kl. 18. Känns bra att det aldrig finns en dag som det inte händer nånting på... eller?

Så är det! Men nu måste jag käka lite lunch innan jag ska kila iväg till jobbet!

ia

Jobb, butiksjobb, matlagningsjobb.. och en ny tröja!

Första dagen på jobbet i måndags och det gick jättebra! Det var roktigt kul till och med och tiden bara susade förbi. Jag hoppas folket inte var alltför trötta på min smått förvirrade approach samt min okunskap om sortiment osv. Man kan ju alltid hoppas att det inte var en enda människa som förstod att det var min första dag ;)

Jakten på frisörjobb fortsätter dock.. Inget nytt att berätta där än dock.

Butiken är nu flyttad till tredje våningen här i huset. Blev jättefint och bara två dagar gav oss jättebra försäljningssiffror. Så jag tror detta blir positivt för merförsäljningen! Idag har jag sålt ett par skridskor och snart (i vilken sekund som helst) kommer nästa lilla isprinsessa och ska kika på saker där uppe. Mysigt :)

Köpte en mysig och lagom dyr tröja idag på Gina Tricot.
Har inte bestämt mig om jag vill behålla den dock..

Såhär ser den ut i alla fall!

Well, we'll see!
Nu måste jag kila!
Idag har jag gjort köttfärsfrestelse till min söta man som jobbar sin första dag på Grand Deli idag :)
Duktig ponke ska få gotte mat tyckte jag - hoppas han blir glad!

ia

RSS 2.0