Lite som gör mycket

Ibland gör det lilla väldigt mycket. Bara det faktum att solen har lyst på oss i två dagar gör mig ohyggligt mycket piggare på allt! Jag blir till och med glad av att se att maskrosor och nässlor har börjat blomma och frodas!
Så faktumet att regnet har öst ner äckelblask hela dagen har inte varit någon hit direkt.. Såå kämpigt att stiga ur sängen i morse. Nej, nu får vädret skärpa sig ordentligt inför kommande helg och festligheter!! Tagg-tagga-tagg!!




Tiden smyger sig på... Eller snarare springer

I morse när jag satt på tåget och tänkte gick det upp för mig att det är fyra år sen jag tog studenten... Helt sjukt. Det känns både som att det var mycket längre sen och väldigt avlägset.. Men också som om det var förra veckan. Och så många av de som gick i klassen som jag verkligen inte har en aning om vad de gör. Vissa har jag någorlunda koll på, men det var ju ändå några stycken som gick i klassen.

Well, tiden går och vi med den.
Jag lever nu i alla fall och nu ska jag äta lunch!!

Ikväll ska jag träffa Sofia och chilla förhoppningsvis i solen. Det var bara sisådär sju år sen då som hon och jag gick i samma klass... Hmm


Test igen

Försöker få till det att lägga till en bild...


Do it

All I have to say.. Har du ont nånstans: gå på massage! Kan varmt rekommendera Victor på Lunds fysioterapi i Friskishuset. Trevlig, kunnig och duktig! En superbra förstagångsupplevelse. Firar detta med en liten stund i soffan framför halvbra barn-fantasyrulle :) snart kommer Fredrik!! Yay!


I god tid

Trots stress på grund av avtalat möte som blev ca 2 timmar försenat är jag nu i god tid utanför huset där jag ska få massage. Tycker nästan att jag är lite pinsamt tidig, så jag satte mig utanför i solen en stund. Men om en stund ska jag gå in och bara njuta! Ikväll kommer Fredrik hem!! Funderar på att överraska honom med en grej.. Får se om jag hinner.. Nu blåser det för mycket här, så jag får flytta mig eller gå in.. Hej svejs!


Heja heja!

Har haft en sjukt effektiv dag enligt mig själv. Hunnit med massor och tycker att trots att dagen gick fort har den på nåt sätt innehållit mycket. Mycket egentid framförallt!

Just nu har jag häntat det sista i tvättstugan och beslutat att ta kväll.
Badet håller på att fyllas upp och så snart det är klar ska jag minsann hoppa ner i plurret, lyssna på John Mayer och bara mysa! - Skön och lugn lördagskväll.

Imorgon är det först möte på förmiddagen och sen massage!! Ska bli sååå skönt (hoppas jag)!

Till sist, en liten hälsning till syster som är i Göteborg och tittar på team vm:
Hoppas du har det roligt och njuter av fin åkning! Shoppa lugnt imorgon!!

Sayonara, nu tänker jag ta mig ett dopp!


Hurra, det är fredag!!

Efter en skön påsk hemma hos föräldrarna innehållande både mys, god mat, god sömn och till och med ett litet bebisnyp har jag nu jobbat första veckan. Lite trögt, men ändå helt okej måste jag säga!

Idag har jag två stora färgbehandlingar på schemat varav en är avklarad med fint resultat.

I helgen är jag ensam eftersom F är i Bryssel med en kompis. Kommer nog kännas tomt. Men jag brukar kunna fylla dagarna ändå! Lite tvätt och garderobsstädning hade jag bland annat tänkt hinna med. Jag hade också supertur och fick tid för massage på söndag!! Bye bye bad back!!

Japp, Då var det dags för resten av jobbdagen. Sen ska jag hem, handla och bara ha myskväll ikväll!


Testing testing

Provar blogg från mobilen..

Glad påsk i efterskott!
Om detta funkar kan det ju kanske bli fler uppladdningar än det varit.. Är lite smådålig på att orka sätta mig vid datorn på kvällen.

Verkar inte som att jag får bildfunktionen att vara med bara...


RSS 2.0