Trött är mitt för OCH efternamn!

Kan ju inte medge annat än att det känns skitjobbigt att vara på väg till jobbet nu. Jag hade gärna varit kvar i Karlskrona ett tag till och bara slappat loss. Likadant hade jag mycket hellre legat kvar i sängen hos F nu under det varma gosiga täcket. Fem dagars ledighet gick ju lätt över på ett kick. Längsta ledigheten på väldigt länge, men ändå så kort. Tur att det bara är två dagars jobb, sen lite ledighet igen innan nya året med massa massa jobb kommer... Let's bit ihop igen och jobba hårt. Snart är det helg!


Decemberstress

(Detta skulle lagts ut i måndags, men av någon anledning laddades det aldrig färdigt.. så nu nytt försök!)

December innebär inte bara mys, julbak och massa glögg och julmustdrickande. Nej, denna månaden innebär även sjukt mycket stress. Det är inte bara julklappar och julkort som ska vara gjorda och inköpta i tid. Nej, det är den mest hektiska tiden på jobbet och värsta veckan denna veckan. Men det bästa med det är att man ser ljuset där fram i tunneln nu, bara fyra dagar kvar nu tills "jullovet". Längtar som attan!

Denna månaden har ju gått utan ett enda inlägg, så jag kan väl resumera..
Först och främst kunde jag ju inte förstå att det var december när första advent kom. Tiden går så sjukligt fort! Men vi var snabba upp med ljusstakar, stjärnor och adventsljusen så vi kunde tända dem varje söndag. Lussekattsbak, titt på julskyltningen, julkalendern, diverse middagar med vännerna och ett besök på Emporia i Hyllie har vi bland annat hunnit med.

Och nu är det mindre än en vecka till julafton. Helgen ska firas hos föräldrarna i Karlskrona. Ska bli spännande att se deras nya hus! :)

Men först sätter vi ihop tänderna hårt och tar i de sista dagarna!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1187447/images/2012/pic_50d16c24ddf2b3713300212b.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1187447/images/2012/pic_50d16c34e087c31dc5ef7701.jpg" class="image">


RSS 2.0