Bättringsvägen?

Äntligen är solen och våren i Lund och äntligen har min förkylning börjat ge sig åtminstone litegrann!
Ända sedan i onsdags i förra veckan har jag varit krasslig. Fredag-tisdag ahr dock avrit värst. Idag börjar det äntligen vända och jag är i alla fall inte lika trött. Det kan bero på solen, vad vet jag, men det gör detsamma!

Det var bal i helgen. Jag gjorde fina hår tycker jag faktiskt enligt mig själv. De var mycket fina på sina ägarinnor i sina klänningar. Själv fick jag ha liste löshår i för att det skulle bli nåt. Dock så tycker jag att på bilderna nu efter ser det inte klokt ut. Slickad katt is the shit... eller?

Nu sitter jag på salongen och väntar på att det ska komma någon drop-in och klippa sig. Det är en seg vecka, ännu en seg vecka rättare sagt. Förra veckan hade ju varit katastrofal om det inte var för alla kompisar som kom och fixade sig inför balen.. Det går inte ihop sig som det är nu och jag tror L vet det. Just nu är hon inte här dock.

Jag börjar bli lite hungrig nu, men först ska jag ringa ett viktigt samtal. Det finns några grejer jag måste få veta snart, innan det är för sent. Känns dock sådär att ringa när man låter lite som en hes höna och hostar som en.. ja.. tupp?

En gång var det en igelkott under altanen på Hästö som hade hosta. Han bodde där under och var förkyld, så man kunde höra honom hosta och nysa. Det var gulligt. Han är nog inte vid liv längre dock.. det är ju mindre gulligt.

Nu börjar jag bli riktigt rastlös här. Det finns så mycket saker jag kunde gjort istället!
Jag har redan skrivit en skoluppgift och skrivit massa mail till både konståkningsfolk och diverse lärare mm.
Nu finns det inte så mycket kvar att hitta på tyvärr. Får väl återgå till Hundraåring-boken eller min korsordstidning.
Lite intelekt har aldrig skadat!
Jag är dock sjukt sugen på att tvinga hit F så vi kan ta en kaffe ute i solen, dock är han inte alls särskilt sugen efetrsom han och E sitter och opponerar på en uppsats hemma vid matbordet..

Ikväll är det slutstädning i huset. Allt ska dammas och skuras eftersom vi får besök i helgen. Ikväll kommer en kund till butiken för att mäta fötterna. Tur att vi fortfarade får skridskor sålda i alla fall. Det är ju en liten tröst åtminstone.
För pengar är nåt vi inte har särskilt mycket av just nu. Denna veckan till exempel består middagarna av det som finns i kyl och frys, nästa lär bli likadan.. I need kunder.. eller helst av allt en anställning, helst nu på direkten!

Tips mottages med glädje!
Nej, nu får det vara slut på skriveriet här!
ia

Salongstankar

Sitter på salongen och har det rätt tråkigt för tillfället. Solen har nästan gått ner och jag är riktigt trött.
Idag vaknade jag med halsont och den har inte riktigt velat ge sig trots te och allt vad det är.
För tilfället sitter jag och funderar på vad jag ska laga för mat när jag kommer hem ikväll. Jag funderar även på om jag ska köpa mig en ny väska till helgen. Jag tycker att den jag alltid har haft är så tråkig och gammal. Det hade varit nice att uppgradera sig lite. Nu när jag inte har någon ny klänning så får man väl piffa på annat sätt.
Dock har jag lite panik över min dekoration som jag håller på med till klänningen. Jag får verkligen inte till de små "slangarna" som ska hänga ner från den. Eller rättare sagt så kan jag inte vända dem. Vi får se hur jag ska lösa det om jag inte får till det..

Idag har jag faktiskt haft en bättre dag om man ska kalla det så. En klipp+färg och två drop-in klipp.
Imorgon kommer F och A och ska klippa. A ska även slinga sig :)
Alla vill bli fina till balen på lördag, det är bra för mig (höhö).

På lördag är det uppsättningsdag. Jag har två tider kvar om någon vill ha en tid, först till kvarn!

ia

Snabbhelg

Veckorna går oerhört snabbt nu tycker jag.
Veckan som har varit har varit en av de bättre. Många vill fixa håret inför Finnfesten och jag kör lite "extrapris" för de soms ka gå på festen, vilket verkarvara uppskattat.
I fredags tog jag ledigt från kl. 14 och fikade med Mersiha som hade sin sista dag på praktiken. Prinsesstårta och kaffe, mumma! Kommer vara tomt utan henne på jobbet nu dock :(
Efter det städade jag och Fredrik till huset inför kvällen och bytte om innan folk kom oh det var dags för försrink innan vi skulle till Stäket och käka middag allihop. En mycket trevlig kväll med god mat, god dryck och mycket gott sällskap måste jag säga!
Efteråt gick vi tillbaka hem till oss och hade lite skönt häng och tog några öl och hade jättetrevligt innan vi blev dötrötta och somnade i en hög (typ)..
På lördagen sedan tog jag helledigt och Fredrik och jag hade en heldag med mys. Vi åt en supergod räkmacka på Klostergatans fisk & delikatess (eller vad det nu heter) och gick desan till Café D'Italia och drack supergoda Capucchinos och åt morotskaka. De är så otroligt duktiga på kaffe där och vi fick riktiga konstverk kan jag säga. Ska se om jag kan få in en bild på dem så ni också kan se hur fina de var. Knappt man ville dricka, men det går ju inte hålla sig heller ;)

I övrigt är jag väldigt lycklig över att det är VÅR!! Plusgrader, snödroppar i rabatten och soliga morgonar. Solen går inte ner förrän vid 18 på kvällarna heller och det är underbart promenadväder! Man blir ju bara så glad!

Denna veckan kör jag hårt på salongen inför Finn på lördag och hoppas på att fler bokar tid i veckan!
Nu är det läggdags här för längesen!

Hej på er!
ia

RSS 2.0