Fridays are the best days

Fredagar kommer alltid med en speciell och skönt avslappnad feeling tycker jag. Sista arbetsdagen innan helg, innebär ofta en god middag, en tripp till familjen i K-na eller att bara mysa och slappa.

Denna fredagen är det en kräftskiva med bostadsrättsföreningen som står på kvällens schema. Blir nog trevlans! Hoppas det inte regnar bara...

NU; Jobba jobba jobba!


When autumn falls

Idag känns det RIKTIGT höstligt ute. Mörkt, ösregn och åska.. F och jag diskuterade i morse om det verkligen brukar vara så här mörkt redan nu i augusti? Man minns ju aldrig hur det var förra året...

Att hösten är på väg känns både bra och dåligt för min del. Visst är det ju mysigt att krypa upp i soffan under en filt och läsa, tända ljus och höra regnet piska på rutan. MEN att vara kroniskt trött, gå hemifrån när det är mörkt och komma hem när det är mörkt, tvingas sätta ner fötterna på ett kallt golv på morgonen.. Nej, den biten hade jag gärna hoppat över faktiskt. Värst är tröttheten!

Nu är jag på väg till jobbet och tåget är hittills i tid! Woho!


Glad!

Jag är så glad för att mobilbloggsappen funkar igen! OCH för att jag har världens bästa pojkvän!! :)

Trevlig fredag på er!

Fredagsfirar med att försöka lägga över roadtrip-bilderna från kameran till datorn så jag så småningom kan lägga in nåt här..


Intense

Det är väldigt intensivt på jobbet just nu.. Det är väl iofs kul och bra, men det bidrar även till en trött tjej som kommer hem på kvällen och kanske inte är på sitt bästa humör. Ber om ursäkt till de som fått vara med om mig i det tillståndet!

Förra helgen var lillasyster här och mös med mig. Det var perfekt för den där trötta, stressade tjejen eftersom det blev en lugn, mysig och härlig helg med massa film och godis. Precis som det ska vara - eller hur Nethe? ;)
Tack för en mysig helg i alla fall och kom snart tillbaka och hälsa på!

Igår var F och jag inne på Malmöfestivalen och såg The Hives spelning. Det var riktigt nice må jag säga. Massa folk och fett med röj. Det jobbiga var bara att det var minst lika mycket folk på tåget hem sen efter också.. Men åja, vi kom ju hem ändå i rimlig tid så vi hann sova lite innan vi skulle upp och jobba igen..
(sätter in en bild som man visserligen inte ser så mycket av Hives på kanske, men också visar en bråkdel av den massiva publiken)
Får se om det blir en runda in dit imorgon igen kanske.. :)

Nu måste jag i vilket fall sova!
Haodi haodi!


Mmmm... Måndag

Måndag igen då.. Första veckan efter semestern var väl helt okej..
Man var väl kanske inte supermotiverad när man skulle börja efter den sköna ledigheten, men det gick an..
Denna veckan börjar ju idag. Känns rätt bra ändå. Det är nog för att jag vet att syster yster kommer på fredag.
Jag längtar massamassamassa!!
Semestern firades i varje fall med en roadtrip. Vi körde västkust till östkust kan man säga...
Stoppen var: Falkenberg, Göteborg, Strömstad, Borghamn/Gränna och Borgholm.
Med mellanstatopner till exempel i Ullared, Grebbestad, Ruda Karlstad, Jönköping.
Tänkte lägga in några bilder här, men det strilar med mobilversionen av bloggsidan.. Så får bli en annan dag, eller ikväll kanske till och med :)
Mycket trevligt var det. Det vi lärde oss var att vi inte ska ha så många delmål nästa gång...
Det blev rätt mycket bilkörning...
Efter semestern har saker och ting hunnit vara både uppåt och neråt.
Det deppiga behöver jag ju inte belasta eventuella läsare med, men jag kan dela med mig av en kul grej!
Det är nämligen så att vi har köpt en ny dammsugare, vilket vi var i stort behov av. Den är verkligen superbra! Dessutom fick vi den för halva priset genom en kampanj på Elgiganten. Wei! Så nu dammsuger jag varje dag, eftersom det verkligen blir rent!
Nu är jag snart framme på jobbet...
Bye bye!

RSS 2.0