Långfrukost

I morse var jag och signade kontrakt i Oxie. På vägen dit kom jag på att min uteblivna frukost kanske kunde delas med kusinen som bor där och hans familj. Sagt och gjort. Efter rekande med dem köpte jag frallor och gick dit.
Vi käkade och drack kaffe, sedan blev det liksom att jag blev kvar. Vi gick sen över till min faster och hennes man som bor i huset intill och där var även den andra kusinen. Mer fika och så blev jag kvar ännu längre. Det ösregnade verkligen, så motivationen att gå ut och ta sig till tåg/buss var låååångt bort. Mycket trevligt att träffa alla må jag säga! Jag blev sedan skjutsad till Nova där F skulle köpa en pressenning som han ska ha över parasollet i helgen när han ska ha "korvfest" dvs. grabbkväll på innergården. han täkte grilla, men såg att vädret inte bjuder på nåt speciellt kul, så han får helt enkelt regntäta..

Just nu är jag sjukligt trött. Skulle inte bangat att ta på mig pyjamas och gosa ner mig i sängen.. Först måste vi få i oss lite mat här dock. Har bara ätit en fralla och kakor idag... inge bra. Man får lite ont i huvet.
Kanske är en bra film på tv ikväll? Hade ju passat bra i detta vädret..

Ropa aldrig hej..

När man tror att allting som kan gå fel har gått fel.. det är då verkligen allt går fel.
Just nu är det mycket..
Idag har jag stora aggressioner gentemot posten. Mest kvinnan som stod bakom disken som var både otrevlig och omöjlig, men även deras ibland helt sjuka regler om saker och ting. Allting var solklart, men fel namn stod överst på paketet och då fick jag inte ta det med mig. Kruxet är ju att personen som står överst inte bor i Sverige.. fullmakt hit och fullmakt dit.. Ett paket fick jag i alla fall hämta ut.. Öppnar det och inser att de skickat fel storlek på skenor, för stora för de kängorna jag har en kundbeställning på.
Helst sjukt störande eftersom kunden väntat länge och behöver ha skridskorna klara innan lördag...
Nu får vi väl se hur det blir med det. Hon fick skicka nya till mig i varje fall.
Gör om gör rätt.

AAAAAARRRHHHHHHHWHWHWH!!!!!

Nu har jag "lunch" i 15 minuter till.. Sjukt stressad och helt disträ är jag idag.
Kanske inte så konstigt.
Det snurrar i min skalle..

ia

Upp och ner, ner och upp..

Konstig kväll ikväll..
Dagen har i varje fall spenderats på Malmös gator där jag har spatserat fram och tillbaka en gång och kikat i diverse roliga butiker.
Dagens plus:
+ Fyndat foundation, parfym och underkläder
+ Trevliga damen inne på Matas
+ Middag på V.E.S.P.A med F efter han hade slutat jobbet
+ Envishet

Dagens minus:
- Att Matton stänger 17..
- Skoskav
- Att tågen här nere alltid är försenade
- Denna KVÄLLEN (fy för den!)

Nu ska jag ta denna upp och ner kväll och vända den till en bra dag imorgon har jag bestämt mig för!
"..dust yourself off and try again"

ia

Helgresumé

Ingenting är helt klart ännu, men nästan.. och det betyder att jag nästan helt klart (har inte skrivit kontrakt än) har en traineetjänst på klippstället i Oxie! Idag har jag dock en "fixidonardag" och ordnar med lite saker här hemma.
Jag har fått hem mina grejer från Nelly.com nu. Superfin var klänningen och jag är jättenöjd. Skorna var över all förväntan och hur sköna som helst! Såhär ser de ut:


Helgen har varit jättebra. I torsdags var vi bjudna till M och J som bjöd på middag. Supertrevligt var det, möjligen lite för mycket vin för mitt eget bästa bara.. På fredagen sedan fyllde F 24 år och hans bror och tjej kom hit och åt middag. Mycket trevligt! F fick en bok av mig som heter "Kött" och är skriven av Håkan Fällman. Den ska tydligen vara jättebra. Inen kokbok sådär, utan mer infomration och tips om kött om jag har förstått det rätt. Av C fick han en annan bok som han har nskat sig hur länge som helst, nämligen "Det naturliga köket" av Mathias Dahlgren.
Det bästa var att han blev så glad tycker jag. K hade också tagit med en liten rolig present som hon hade hittat på Sjöbo marknad. Det var en liten konformad plastgrej som man kunde "vässa" grönsaker med så man fick spiralformade små skivor. Alla fick en bit spiralgurka till middagen. På lördagen sedan hade F besämt sig för att ha lite födelsedagskalas och bjöd hit några kompisar. Vi satt ute hela kvällen och hade jättetur med vädret! Superlyckat blev det! Nu ska jag pilla i mig lite av resterna som blev över i lördags som lunch, för det har jag inte hunnit ännu. Snart är det dags att hänga maskin nr 2 av dagens tvättprojekt. Det återkommer jag kanske om lite senare.. Det är mer eller mindre ett dagsprojekt nämligen.

Big days

I måndags var jag i Oxie som ligger utanför Malmö för att ordna med lite eventuella jobbchanser. Det ledde till att jag får komma en gång till, vilket är redan imorgon. Det är verkligen jättekul tycker jag och jag hoppas att alla håller tummarna för att det slutar bra för mig! Även måndag i nästa vecka blir spännande, men det har jag inte riktigt hunnit tänka på än eftersom jag har en del annat att fokusera på innan dess.. (men thank god för att det äntligen börjar släppa lite!!)
På fredag fyller F år och på lördag ska vi ha lite kalas för honom här hemma. Ska bli skoj!
Och på tal om något helt annat.. Jag klickade precis hem en supersöt klänning från Nelly.com som jag kanske kan ha på festen, vi får se!
Egentligen hade jag beställt denna för två veckor sedan, men de skickade fel klänning till mig och sen var den rätta slut på lagret tills idag när den äntligen hade kommit in igen. Det har varit supersmidigt med allt tycker jag, trots felleveransen och de kompenserade felet direkt med att ge mig ja, vad ska man säga.. "tillgodo-pengar"(?).
Jag passade på att klicka hem ett par sandaler och ett par örhängen från pilgrim också. Löjligt billiga var de, bara 35 spänn och så enkla och snygga! Precis såna jag trivs med. Jag har ju inte haft hål så länge, så jag har inte hunnit prova så mycket olika grejer än egentligen, så jag kanske inte borde säga nåt.. Men hittills känner jag att för stora och dinglande grejer inte orkas med till vardags!

Så här ser klänningen ut!

Well, nu ska jag sova så jag inte svimmar imorgon. Jag måste gå upp rätt så tidigt för att ta mig med diverse fordon mot Oxie. Sayonara!

ia

Åh..

Jag skrev nyss ett långt inlägg, men det fuckade sig och loggades ur, så det försvann.
Nu hinner jag inte skriva mer i alla fall för jag ska till jobbet!
Tur att det bara tar en minut at gå dit! ;)

ia


RSS 2.0