Hår

Jag har efter lite skolkatalogstittande kommit på att jag hemskt gärna vill ha så långt och fint hår som jag hade i nionde klass. Min syster påpekade även att tröjan jag har på mig där och då tydligen är i storlek 32 och inte ens passar henne what so ever. Var jag verkligen så liten? I varje fall kan jag fortfarande ha samma jeans som jag hade då. Det känns helt okej faktiskt.

Helgen har spenderats i Karlskrona. Fredagen var en heldag med mamma och syster. Vi gjorde stan och lagade sedan god mat och mös. Lördag och söndag har bestått utav ishall med tävling och tentaskrivande.
Ishallesjobbet har för mig bestått utav speakerbås där jag har sett till att saker och ting har fungerat som det ska, satt på rätt musik till rätt åkare, tagit tid under uppvärmning. En lättnad var att jag slapp prata i mikrofonen.. dock var jag sjukt nervös över att de andra som pratade skulle tabba sig. Men det hela har trots några små dator/teknikproblem gått bra. Fina resultat för Karlskrona också! Ja, Lund och Mörrum också förstås.
Får se om det står nåt fint i tidningen imorgon.
Sammanfattningsvis kan jag säga att det avr kul, trots att jag frös mycket och förmodligen har spätt på min förkylning. Kan ju säga att det var skänt att komma hem och tina lite.

I och med tentaskrivandet som jag har suttit med i timtal denna helgen har jag inte heller fått särskilt mycket sömn. Ungefär tre timmars sömn/natt har det varit.. Det underligaste har ändå varit att jag inte har känt mig så värst trött eller påverkad utav det.. Får väl se om det tar ut sin rätt i efterhand nu när allt är klart...
Imorgon ska jag i alla fall sova ut!

Då bär det även hem mot Lund igen.
Ska bli härligt att komma hem till F! Har verkligen saknat honom!!
Dock är det lite segt att ny delkurs startar imorgon, lagom tills man kunde pusta ut, plus att jag faktiskt är väldigt opepp och osugen på att jobba nu..

Här har ni en gammal poppig bild på mig med långt hår :)

Vad tycker ni? Ska jag låta det växa?

ia

RSS 2.0