Måndag..

Resan gick relativt smärtfritt. Det var väl i så fall hemresan som var lite tveksam eftersom tågen mellan Karlshamn och Hässleholm inte gick så det blev buss i två omgångar och sen tåg, vilket gjorde oss ca en timme sena... Har dock haft en jättebra helg med familjen. Massa mys och firande av mamma. Tack så mycket för titten familjen!

Just nu är jag på väg till jobbet.. Inte alls sugen faktiskt. Hade ju varit sååå skönt att stanna kvar hela veckan.. Sova länge och bara vara ledig. Nåja, nu är det bara två veckor att jobba sig igenom innan lite ledighet kommer finnas för mig också!

Heja heja, kämpa på!


Fredag

Regn igen.. På väg till jobbet för sista arbetsdagen för denna veckan. Ikväll blir jag hämtad av F efter jobbet och så kör vi mot Karlskrona! Ska bli mysigt att träffa familjen och att se den nya lägenheten, fira lilla mamma som snart fyller år och njuta av det förhoppningsvis glittriga havet!

De senaste dagarna har jag kommit underfund om en sak om mig själv.. Nämligen att jag är superdålig på att ta det lugnt och vara spontan när det gäller saker som att tex. åka iväg nånstans.. Jag vill ha allt planerat, gör listor och förbereder in i det sista för att absolut inte missa eller glömma nåt.
När det sen visar sig att jag inte kommer kunna vara med hemma när det sista ska göras och tas med blir jag så stirrig så att jag knappt kan sova, skriver en lista till F med det viktigaste han ska göra innan han kör och springer runt som en yr höna... Jag känner mig dock relativt lugn nu ;)

Synd att det är så tråkigt väder idag.. Kunde ju åtminstone vara utan regn tycker jag! Hoppas det är uppehåll när jag har lunch i varje fall..


Tjipp tjopp!


RSS 2.0