October snow

Snö i oktober?! Nja... Jag är nog inte helt nöjd. Som tur är var det ju inget som la sig. Då hade jag nog gråtit i morse.. Hoppas det inte är snö i Karlskrona i helgen! Tog nya vinterjackan på idag. Kan ju säga som så att den är ordentligt varm!! Jättebra :) fast jag kunde inte ha den på här inne på tåget.. Höll på att dö av värmeslag.

Idag är det ju uppenbarligen fredag igen, tiden går för j*vla fort rent ut sagt.. Fredagar är i alla fall den mest hetsiga dagen på jobbet. Det går i ett, så dagen går fort. Hoppas bara allt flyter på som det ska! Och alla måste hålla tummarna för att jag ska hinna köpa biljett och komma med tåg och byten och grejer ikväll!

Nu rullar vi snart in på oxie station.
Time to workie work work!

Ps. Bilden är från igår.. Innan snön kom och löven fortfarande var färgglada och fina, även om de flesta ramlat av nu.


Mitt enda liv

Gårdagens sista tårar skänkte jag till karaktärerna och den hjärtskärande historien som Jonas Gardell berättar genom sin Torka aldrig tårar utan handskar. Så hemskt, men så vackert och så bra gjort! Det bästa jag har sett på länge. Lämnar djupa spår och tid för eftertanke. Har du inte sett serien, så se till att se den! Tre timmars skör och vacker kärlek.


Lunka på

Vardagslunken lunkar på.. Börjar bli riiiiktigt segt att stiga upp på morgonen nu. Så himla trött... Idag skiner i varje fall solen! Det är nice.

Hade en fantastiskt skön helg med mamma och Nethe. Lördagen spenderades i och för sig i ishallen, eftersom N var tränare. Det var längesen nu både för mamma och mig som vi hade suttit så på läktaren hela dagen. Det var trevligt dock och tjejerna från KASK gjorde superbra ifrån sig! Massa pallplatser och bra åkning. Efter isen hann vi också med en hel del mys och shopping! :) tack ska ni ha för visiten! Vi ses snart igen!

Nu är jag framme i oxie om cirka en minut.. Time to work, lunka på...


Länge leve fredagen!

Åh, idag gör det inget att jag och F vaknade alldeles för sent så vi med nöd och näppe hann fixa oss i ordning och komma till jobbet i tid. Det gör inget att jag fick lite blekning på tröjan när jag la slingor på en kund. Det spelar ingen roll att jag fick hålla mig hela förmiddagen eftersom jag hade fullt med kunder och ingen paus. Det gör inget att jag hade en svår färg som sista moment för dagen så det var på picken att jag hann till tåget. Idag gör det ingenting att tåget är försenat och att killen som satte sig bredvid mig luktar som en blandning mellan blöt hund och humus... För idag är det fredag, nu är det helg, snart är jag hemma och snart kommer syster-yster och mami! Hurra! :')


RSS 2.0