Sol, stress och snuva

Våren börjar ta sig till Lund och det blir fler och fler dagar med solsken, fastän det fortfarande är minusgrader om mornarna. Man har precis börjat vänja sig vid att vara tillbaka i skolan efter lovet och vi har hunnit med en massa nya grejer. Bland annat var vi på extensionskurs i fredags och lärde oss om keratinvax och microringar. Så nu har jag koll på hur det funkar, dock behövs en del träning för att få det snyggt på hyfsad tid. Men det ordnar sig med tiden!
Vi har också påbörjat ett nytt grupparbete där vi ska skriva om en tidsepok som vi blivit tilldelade. Jag är i grupp med Emma H och Emelie och vi ska arbeta om 40 och 50-talet. Kan nog blir riktigt roligt!

I veckan har vi också fått tillverka våra egna brudkronor. Jag har inte hunnit fota dem, men ska se om jag kan fixa det imorgon.

Idag har jag varit hemma eftersom jag redan igår kväll mådde pyton och kände mig kass. Vaknade i morse och mådde ännu värre med superont i halsen och feber, så jag bestämde mig för att stanna hemma idag. Hade ju inte blivit många knop i skolan. Har bara legat på soffan hela dagen och inte haft ork till någonting alls.
Får väl hoppas att det är bättre imorgon. Jag tänker inte vara sjuk nu. Det funkar inte med kunderna just nu att vara det. Det krisade igår så att folk från Västra Mårten-klassen fick hoppa in och hjälpa till.. Tur att vi är så många ändå.

Jag har också precis (i söndags) lämnat in en tentamen i distanskursen jag tar denna våren. Det har varit stressigt eftersom jag inte fick tag på boken förrän nu i sista veckan.. Men det blev klart i tid och nu håller jag tummana för ett bra betyg!

Nu ska jag alldeles strax borsta tänderna och gå och sova och försöka sova bort min sjukdom!

ia

RSS 2.0