Helg = kärlek!

Har haft en jätteskön helg trots att ledigheten inte blev nån långledighet i och med jobb på fredagen. Har ändå hunnit med massor och söndagen spenderades ute i solen! Vi vaknade och tyckte att vi borde utnyttja läget vi var i. Solen sken och vi hade inte någon vidare frukost/lunch hemma, så vi bestämde att vi skulle åka ut till Lomma och på vägen köpa lite picknick och sitta där och äta. Sagt och gjort! En jättemysig stund i Lomma med smörgåsar och lite fiske ( dock ingen fisk ).

Efter det bestämde vi oss för att åka och kolla på mattor eftersom vi slängde ut vår gamla i torsdags. Vi visste inte alls vad vi ville ha, så dagens mission var att reda ut vilken storlek, färg och sort vi kunde tänka oss. Det slutade med att vi lånade hem två stycken och provade till soffa och bord för att se hur det såg ut. Vi köpte ingen av dem och tyckte egentligen inte att någon av dem passade särskilt bra när de väl låg där. Men vi kom fram till vilken storlek och material vi vill ha. Ett steg närmre åtminstone...?

Nu är jag snart framme på jobbet. Dags för en ny vecka... Hej och hå!


Morgonstress

Vaknade i bra tid idag och allt gick som det skulle... Eller?? Jo, kom upp i bra tid.. Men hittade inte mina leggings trots aktivt letande, vilket slukade mycket tid och resulterade i att jag fick ta strumpbyxor istället. Och sen tre/fyra försök att få till nån slags frisyr. Tänkte då göra nån fläta. Men alltså... Det gick bara inte att få det snyggt. PANIK!!!!!! Stress-aggressionerna sprutade åt alla håll och Fredrik fick nog smaka på en skopa eller två av den tyvärr. Förlåt!

På väg till jobbet nu i alla fall. Verkar vara mindre än en tredjedel av de människor som vanligtvis jobbar som är på väg till jobbet. Jag är en av de som måste jobba idag. Inte supersugen om jag ska vara helt ärlig. Hade varit sååå skönt med en långhelg och myshäng med Fredrik som är ledig.
Åja, är inte så hemskt blir det säkert inte ändå! Det är åtminstone soligt idag, så kanske att det kan bli en fin promenad på lunchen. Alltid nån tröst. Och igår när vi var lediga båda två tog vi äntligen tag i att få ordning på vårt källarförråd(!). Nu vet man vart saker finns och vi kan stuva undan sånt som hittills tagit onödig plats i lägenheten. Skönt!!
Vi åkte med ett stort lass till tippen och fick ihop en hel låda som vi ska skänka bort också.

Lyssnar just på nån spotify-topplista som innehåller de mest lyssnade låtarna i Sverige.. De två senaste låtarna har varit mindre bra.. Lyssnar folk på riktigt på Mangemakers exempelvis? Kanske folk gör? Jag gillade det inte i alla fall!

Nej, nu ska jag sluta klaga här.
Längtar tills ikväll när jag kommer hem till Fredrik och HELG!!


Fräsch femåring fortfarande förälskad

Japp! Körsbärsträden blommar för fullt och solen skiner nästintill var dag.
I lördags firade jag och Fredrik 5-årsjubileum. Och ja, tiden går fort.

Dagen började med att han överraskade med frukost på balkongen. Scones i form av ett hjärta bjöds det på minsann!

På kvällen sen hade vi bokat bord på Hercules där vi avnjöt en trerätters middag med goda drycker till. Mycket trevligt och jättefint. Tack älskling för att du står ut med mig!

Just nu ligger jag på mage på en parkbänk och har lunch. Solen värmer på fint trots att det blåser rättså kallt. När vädret är så här är jag måttligt sugen på att jobba faktiskt.. Hade kunnat ligga här resten av dagen tror jag.. Men sånt finns det inte tid för!

Back to work, back to reality...
Ikväll är det storstädning på schemat där hemma! Nice ;)


RSS 2.0