Styling på Nova

Förra helgen var vi i Lilla Fiskare-gruppen på Nova Lund för att styla modeller som var med i en tävling där och skulle bli fotade. Vi var två eller tre som fick samsas om en modell och vi fick sammanlagt styla tre-fyra personer, både killar och tjejer. Superkul var det och man blev jättepeppad. Jag kände lite som jag brukar göra när jag har tävlat, eller haft dansuppvisning eller så, att man liksom längtat/varit nervös/har peppat inför grejen jättelänge och sen när det väl är så är det över på en sekund och det känns sådär tråkigt.


Här är jag och Emma in action


Men den 9-10/10 är det dags igen! Då är det rosa bandet special på Nova och vi ska styla folk som i sin tur får skänka valfri summa pengar till bröstcancerfonden. Det kommer vara massa kul att göra och fina kampanjer på utvalda produkter från våra leverantörer, bl.a. Tigi.
Kom och bli stylad - i princip helt gratis, såvida du är snål och inte vill hjälpa cancersjuka bröst!! ;)

Nu i veckan har vi haft "lockande kemi" som tema och vi har fått spiralpermanenta och rakpermanenta två i klassen så vi vet hur det funkar och hur man bär sig åt. I övrigt har denna veckan mest gått åt att göra vid varandra och färga hår, klippa och fixa sånt som folk vill ändra. Jag har dock inte gjort nåt ännu. för det första kan jag inte bestämma mig vad jag vill göra riktigt och för det andra vill jag ha möjlighet att kunna välja folieslingor, vilket vi inte kan göra förrän nästa vecka..
Vi får väl se vad jag hittar på, har fått många förslag. Vissa vill att jag ska färga brunt/mörkblondt och andra vill att jag ska bleka det superljust.. men jag vet inte själv än riktigt vad jag vill.

Förresten! Från och med idag kan man börja boka tid till oss på skolan!!
Vi börjar med behandlingar V.47 - Welcome!

Imorgon har vi prov och nu ska jag läsa igenom kapitlet en sista gång, som godnattsaga för sen ska jag sova!

ia

RSS 2.0