Ghost?

Efter en skön helg av uppvilande och kraftsamling hemma hos mamma och pappa efter den hemska förkylningen är det nu jobbvecka igen. Lite seg och trött är jag nog allt fortfarande, men inte lika tung i huvudet..

På väg till tåget de senaste veckorna, även idag, har jag mött vem jag tror är min gamla svensklärare från högstadiet, Anna. Jag är inte helt säker, men det är väldigt likt. Funderar på om jag nästa gång jag ser henne säga hej och se om det är hon. Idag regnade det dock, så det var inte läge. Det är ju inte omöjligt menar jag att hon pendlar från K-na och jobbar i Lund?

Idag hälsar jag extra till lillasyster som är hemma och är sjuk. Hoppas du mår bättre snart!

Nu fick jag precis veta att tåget jag sitter på inte kommer gå dit det är tänkt.. Snällt att få veta det samtidigt som man kommer fram till den stationen som ska bli ny slutstation...


Sleepless in Lund

Har iofs sovit en hel natt. Men just nu är jag ofrivilligt vaken fast jag nog egentligen hade velat sova. Halv nio verkar vara min helg-vakningstid för jag vaknade vid ungefär samma tid igår morse. Det konstiga med detta är att jag borde vara mycket tröttare än jag är. Igår kväll käkade vi nämligen en hejdundrandes middag med M, P och R. Det bjöds på massa god mat och dryck, vilket sen ledde till att vi hamnade på ÖG's. Trevligt iofs med dans och sånt, men sent blir det ju alltid... Därför borde ju jag kanske sova nu.. Men icke! Nej, det är ju bara att ta vara på detta och stiga upp! Så får vi se vad denna söndagen har att erbjuda!


"Jag kan åka med i din resväska!"

Det har man ju sagt nån gång när nån ska på semester och man är lagom avis på att man inte ska med...
När jag var ute och gick på lunchen idag hade något/några barn ritat med gatukritor på cykelvägen. Det där med att vara i en resväska fick en helt ny twist.. Kunde inte fota hela bredden, men till höger står en stor huvudfoting som typ fiskar(?). Ser i alla fall ut som att den håller i ett spö med lina och flöte. Till vänster är en till huvudfoting, den ni ser på bilden alltså, som verkar ha en väska med sig. Inuti väskan ser vi en liten bebis-figur(?!).
Notera även att båda huvudfotingarna har fått tjusiga hattar!

Undrar vad barnet/barnen som ritat det där hade för idé. Hade varit kul att höra deras tankar.. Barn är kul!


Dagens goda gärning

Igår kväll tycker jag själv att jag gjorde nåt fint. Nämligen var det så att när jag kom hem och skulle parkera min cykel ser jag att det ligger en plånbok i en annan cykelkorg. Jag öppnade den och det fanns både kort och kontanter i den. Genom det som tur var inte alls vanliga namnet som stod på kreditkortet kunde jag ta reda på hennes nummer och vart hon bodde. Och cirka två minuter senare var plånboken överräckt till ägarinnan. Kändes riktigt bra tycker jag. En god gärning som jag själv hade uppskattat att någon gjorde för mig om det var min plånbok.


RSS 2.0